Prijs & Aflevering Autobedrijf Peeters

Voor u als Particulier hebben wij voor iedere auto een Scherpe basisprijs en een All-in service prijs. U kunt zo zelf van te voren bepalen wat voor u belangrijk is en wat u van ons kunt verwachten.

Basisprijs rijklaar:
De basisprijs is de prijs waarmee wij online adverteren. Deze prijs is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden, de auto krijgt een pre-check en alle vloeistoffen zijn gecontroleerd. Tevens wordt de auto bij aflevering tenaamgesteld en uw eventuele inruilauto gevrijwaard.

All-in prijs optioneel:
Bij de All-in prijs verzorgen wij de aankomende onderhoudsbeurt inclusief garantie, laten wij uw nieuwe auto volledig reconditioneren en kunt u na aflevering gelijk genieten van uw nieuwe aankoop.

Alle occasions bij ons in de showroom zijn voorzien van beide prijzen, zo komt u dus achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht, wij werken samen met AD autobedrijf Peeters&Gubbels te Roggel (omgeving Venlo,Haelen, Neer,Roermond). AD autobedrijf is een internationale garageformule met in Nederland ruim 130 vestigingen. Alle AD autobedrijven in Nederland zijn aangesloten bij de BOVAG.

Garantie
Wanneer u gekozen heeft voor garantie bij de ALL IN prijs is het niet vanzelfsprekend dat er een leenauto ter beschikking staat, dit is altijd in overleg en tegen een vergoeding. Indien u elders op eigen initiatief en zonder onze schriftelijke toestemming werkzaamheden laat uitvoeren, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed.

Disclaimer
De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u de auto in zijn werkelijke specificatie.

Top