Prijs & Aflevering Autobedrijf Peeters

Voor u als Particulier hebben wij voor iedere auto een Scherpe internetprijs (basis) en een All-in service prijs. U kunt zo zelf van te voren bepalen wat voor u belangrijk is.

Internetprijs:
De internetprijs oftewel handelsprijs wordt door autobedrijven onderling gebruikt. Wij geven u echter de mogelijkheid om als Particulier ook van deze voordelen gebruik te maken, weliswaar tegen dezelfde voorwaarden dus geen garantie, geen onderhoudsbeurt maar wel een geldige APK keuringsbewijs, vloeistof controle, tenaamstellen en wasbeurt.

All-in prijs:
Vindt u echter meer dan alleen de prijs belangrijk en wilt u bijvoorbeeld uw huidige auto inruilen, garantie op uw aangekochte occasion en een grote onderhoudsbeurt met nieuwe APK, dan kunt u gebruik maken van de All-in prijs.

Alle occasions bij ons in de showroom zijn voorzien van beide prijzen, zo komt u dus achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht, wij werken samen met AD autobedrijf Peeters&Gubbels te Roggel (omgeving Venlo,Haelen, Neer,Roermond). AD autobedrijf is een internationale garageformule met in Nederland ruim 130 vestigingen. Alle AD autobedrijven in Nederland zijn aangesloten bij de BOVAG.

Garantie
Wanneer u gekozen heeft voor garantie bij de ALL IN prijs is het niet vanzelfsprekend dat er een leenauto ter beschikking staat, dit is altijd in overleg en tegen een vergoeding. Indien u elders op eigen initiatief en zonder onze schriftelijke toestemming werkzaamheden laat uitvoeren, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed.

Disclaimer
De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u de auto in zijn werkelijke specificatie.

Top